İçeriğe geç

Toplantı: Erişim Engellerine Karşı Dayanışma: İfade Özgürlüğü ve Bağımsız Gazetecilik

Yazan Avlaremoz
Toplantı: Erişim Engellerine Karşı Dayanışma: İfade Özgürlüğü ve Bağımsız Gazetecilik

Avlaremoz'un organize ettiği toplantıda, ifade özgürlüğü ve bağımsız gazetecilik konuşulacak. 28 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek toplantı, Türkiye saati ile 19.00'da Avlaremoz Facebook hesabından canlı olarak yayımlanacak.

Sosyal medya hesaplarına ve haber sitelerine yönelik erişim engelleri, ifade özgürlüğünü ve toplumun haber alma hakkını doğrudan hedef alıyor. Bilgiye erişimin kısıtlandığı, bağımsız haberciliğin baskı altına alındığı bu dönemde sansüre karşı dayanışmayı büyütmek ve ortak mücadele olanaklarını tartışmak için bir araya geliyoruz.

Ali Safa Korkut, Aslı Alpar ve Tuğçe Yılmaz'ın konuşmacı olacağı etkinlikte ifade özgürlüğünü, haber alma hakkını ve bağımsız gazeteciliği savunmak ve erişim engellerine karşı alternatifleri beraber düşünmek için buluşuyoruz.

📍 Avlaremoz Facebook
🗓️ Tarih: 28 Ekim 2026 Çarşamba, 19.00

Bu kategoride daha fazla: Avlaremoz Ajanda

Tümünü gör

Daha fazlası: Avlaremoz

Tümünü gör
Badem Ezmesi'nin Yolculuğu - Ali Sözal

Badem Ezmesi'nin Yolculuğu - Ali Sözal

Yazan Avlaremoz
/