Bosch'un anneler gününü konu alan ve bir köpek annesinin alışverişini anlatan reklamı, aile kurumunu zedelediği "gerekçesiyle" infial yarattı ve RTÜK inceleme başlattı. Reklam yayından kaldırıldı.
Aile
İsrail'i destekleyenleri eleştireceğiz diye yola çıkıp antisemitizme saplanan bir içerik daha sosyal medya gündemine düştü.
Daha önce çocuk içerikleri hazırlayan bir YouTube içerik üreticisi, İsrail'i desteklediğine
İçerik üreticisi Melih Abuaf, sahip olduğu ve Youtube’da çocuklara yönelik içerikler üreten kanalları açıklayınca antisemitlerin radarına girdi. TVNet isimli haber sayfası Abuaf’ı “Türk çocuklarının zihnini Yahudi olan bu
2025 yılında meydana gelen ve “Afedersin Antisemit” köşemizde yer alan antisemit olaylardan 10 tanesini derlediğimiz anket, katılımcıların oylarıyla, 31 Aralık 2025 itibariyle sonuçlanmıştır. Anketimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. İnanıyoruz
Türk Yahudi Toplumu’nun Maraş merkezli iki depremin yıl dönümünde paylaştığı mesaja çok sayıda yanıt geldi. Paylaşımlar arasında antisemit içerikliler de vardı.
Maraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde saat 04.
Sosyal medya hesaplarında ortaya atılan “2 milyar dolar karşılığında 1 milyon Filistinlinin Türk vatandaşı olacağı” iddiası tartışma yarattı. Paylaşılan mesajlar arasında antisemit içerikliler de vardı.
Sosyal medya hesapları tarafından ortaya
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, İsrail-Hamas savaşıyla ilgili açıklama yaptı. Zelenski’nin “Teröristlerin olduğu yerde kural yoktur” sözleri sosyal medyada yankı buldu. Mesajlar arasında antisemit içerikliler de vardı.
Ukrayna Devlet
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail yönetimini eleştirdi, “Netanyahu hiçbir şekilde bizim için muhatap alınabilir biri değil artık. Onu sildik, attık” dedi. Bu sözleri ardından Netanyahu sosyal medyanın gündeminde yer alırken paylaşılan mesajlar