Avlaremoz Ajanda

Uluslarası Ladino Günü İstanbul: 21 Şubat

Her yıl Şubat ayında düzenlenen Uluslarası Ladino Günü İstanbul bu yıl 21 Şubat’ta Zoom üzerinden gerçekleşecek. Tamamıyla Sefarad Yahudilerin dili Ladino konuşulan etkinliklerle dolu programa katılım bu yıl ücretsiz. Destek olmak isteyenler İstanbul Sefarad Merkezi‘nin sitesinden destek sertifikası alabilir.

Programda şarkılar, tamamıyla Ladino bir tiyatro oyunu, konuşmalar ve videolar var. Etkinlik Pazar 16:00 ile 19:00 arasında olacak.

Sefarad Merkezi’nin açıklaması Ladino ve Türkçe olarak şöyle:

El Dia Internasional del Ladino/Judeo-Espanyol, Estambol

Este anyo vamos a selebrar el DIDL de Estambol el 21 Febrero 2021, malorozamente en el ZOOM. Puedesh estar muy seguros ke aparejimos un program maraviyozo para todos vozotros, muestra audiensia loyal de kada anyo. Puedesh ver el program en la broshur ke estamos publikando aki. Si keresh apoyarmos por los esfuersos ke estamos aziendo para prezervar muestra kultura, puedesh ir a muestro sitio de web, www.istanbulsephardiccenter.com i merkar un sertifikado de apoyo de DIDL ke puedesh topar en la segunda pajina de los produktos.
El program empesara el dia de Alhad, 21 de Febrero, a las 4:00 (de Estambol) de la tadre i se eskapara kaji a las 7:00. El link para el ZOOM esta aki:
https://bit.ly/3oV2rTT
Vos asperamos a todos para pasar un dia yeno de alegria, de kantes, de videos enteresantes i un teatro a las mil maraviyas!

Uluslarası Ladino/Judeo-Espanyol Günü İstanbul

Bu yıl DIDL, İstanbul 21 Şubat Pazar İstanbul saatiyle 16:00’da Zoom’da. Her sene katılan siz sadık takipçilerimiz için tamamen Ladino müthiş bir program hazırladık. Eğer kültürümüzü yaşatma çabamızda bize destek olmak isterseniz sitemizi (www.istanbulsephardiccenter.com) ziyaret edip ürünler bölümünün ikinci sayfasındaki DIDL Destek Sertifikalarından satın alabilirsiniz alabilirsiniz.

Etkinliğin zoom linki: https://bit.ly/3oV2rTT

Hepinizi şarkılar, videolar, konuşmalar ve tiyatro ile dolu etkinliğimizde görmek üzere!

2 comments on “Uluslarası Ladino Günü İstanbul: 21 Şubat

  1. […] bir hayat hikayesinden esinlenerek yazdığım tümü Türkçe Hoşçakal Selanik. Diğeri de Ladino Günü için yazdığım tamamen Ladino bir oyun: Amigas Para Syempre (Her Zaman Dost). İnşallah her […]

  2. […] hayat hikayesinden esinlenerek yazdığım tümü Türkçe Hoşçakal Selanik. Diğeri de Ladino Günü için yazdığım tamamen Ladino bir oyun: Amigas Para Syempre (Her Zaman Dost). İnşallah her […]

Comments are closed.