Avlaremoz Ajanda

LimmudMED 2020 Yarın Çevrimiçi Gerçekleşiyor

14 senedir Türkiye’de ve dünyanın pek çok farklı köşesinde gerçekleşen Limmud Kültür festivali etkinliği bu sene farklı bir konseptle ilgililerinin karşısında.

Covid-19 sebebiyle yüzyüze gerçekleştirilemeyen seminerler yerine Akdeniz çevresindeki ülkelerden aralarında İtalya, Fransa, Yunanistan, Portekiz, Malta, İsrael ve Türkiye’nin de olacağı, birçok dilde ve 30’dan fazla oturum ile çevrimiçi gerçekleşecek.

Limmud MED, Covid-19’un etkileri sebebiyle ücretsiz gerçekleşecek olup, bağış yapmak isteyenler için seçenek açık bulunacaktır.

Kayıt olduğunuz takdirde 29 Kasım sabahı tüm oturumların listesi Zoom linkleri ile birlikte mail adresinize gönderilecek.

Türkiye saati ile 18.00’de başlayacak etkinlikler gece yarısına kadar devam edecek.

Kayıt olmak için buraya tıklayın.

Konuşmacılar Arasında Tanıdık İsimler

Farklı ülkelerden katılan konuşmacılar arasında, Sinema ve Hafıza hakkında konuşacak olan Deniz Bensusan, Edirne ve tarihini anlatacak Aydemir Ay, Sefarad mutfağının devamlı lezzetlerini anlatacak Luna Bildirici, Akdeniz Bölgesi’ndeki genç Yahudileri, Portekiz, İtalya ve Yunanistan yanında temsil edecek olan Reysi Haleve, İstanbul’dan Paris’e Kamondo Ailesinin ayak izlerini anlatacak olan Mois Gabay da bulunuyor.