Arşiv

#virüstürkiyede Üzerinden Antisemit Mesajlar – Serdar Korucu

Dünyada etkili olan Corona virüsü salgını ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün gece yarısı açıklama yaptı, bir vakanın Türkiye’de tespit edildiğini duyurdu. Sosyal medyanın gündeminde olan bu gelişmeyle ilgili antisemit paylaşımlar da yapıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün gece yarısı kameralar karşısına geçerek Corona virüsünün Türkiye’de ilk kez görüşüldüğünü duyurdu. Bakan Koca, “Hastanın virüsü Avrupa’dan aldığı tespit edilmiştir. Hasta bir erkektir ve genel durumu iyidir. Aile bireylerin hepsi gözetim altındadır ve her biri şüpheli kabul edilmiştir” dedi.

Koca bugün de bilgilendirmelerini sürdürdü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bir veya birkaç vaka, salgın değildir. Durum sadece virüsün ülkemiz sınırlarına girdiği anlamına gelir. İzole edilmiş vakada tek anlam budur. Yapmamız gereken, hayatımızı tedbirler doğrultusunda düzene sokmaktır. Koronavirüs, alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de Corona virüsünden ilk vakanın görülmesi sosyal medyanın gündeminde. Konuyla ilgili yapılan paylaşımlar arasında antisemit içerikli olanlar da bulunuyor.

1 comment on “#virüstürkiyede Üzerinden Antisemit Mesajlar – Serdar Korucu

  1. […] üzerinden İsrail aşı buldu, Cuma Namazı iptal edilsin, ve virüs Türkiye’de haberleri ve etiketlerinden de anlaşılan Türkiye’de koronavirüs salgınının Yahudi […]

Comments are closed.