Arşiv Haberler

Avlaremoz 3 Yaşında!

İyi ki doğduk, iyi ki konuştuk!

3 senede neler yaptık?

KATILDIK

Holokost anma etkinlikleri ve kitap söyleşileri organize ettik.

Holokost’u anmak için panel, sergi, film gösterimi, müzik dinletisi hazırladık. Takipçilerimizle film festivallerinde buluştuk. #WeRemember projesine katılarak Holokost bilinci kazandırdık. Yahudi kültürü hakkında basılmış yeni kitapların yazarlarıyla söyleşiler gerçekleştirdik. Avlaremoz’u ulusal ve uluslararası sempozyum ve konferanslarda temsil ettik.

KONUŞTUK

Konuk olduk ve konuk ettik.

Pek çok ulusal ve uluslararası gazeteye, radyoya ve televizyona çeşitli konularda röportaj verdik. Pek çok Yahudi genç ile antisemitizm ve göç başta olmak üzere değişik konuları tartıştık. Yeni dosyalarımız ve makalelerimizle pek çok tabuyu yıkarak senelerdir Türkiye Yahudi toplumu içerisinde konuşulmamış mevzuları tartıştık. Medyada karşılaştığımız antisemitizmi belgeledik ve her sene yılın en antisemit vakasını seçtik.

PAYLAŞTIK

Ocak 2015’ten beri 1.547 adet içerik paylaştık, 1.009.002 defa ziyaret edildik.

Twitter hesabımızda 3.383, Facebook sayfamızda 5.705 kişi tarafından takip edildik. 50’den fazla yazara ev sahipliği yaptık. Uluslararası kanallar aracılığıyla eriştiğimiz, Yahudi tarihi ve kültürü, antisemitizm ve Holokost’a ilişkin onlarca makaleyi Türkçe’ye kazandırdık.

TÜM BUNLARI GÖNÜLLÜ EKİBİMİZLE YAPTIK!

BİZİ TAKİP EDİN!