Arşiv Göze Çarpanlar Haberler

‘Hitler Haklı’ Dedi, Cumhuriyetçi Parti’nin Missouri Adayı Seçildi

Missouri Temsilciler Meclisi için Cumhuriyetçi Parti adayı seçilen Steve West’in asıl meşgalesi radyo programıyla YouTube kanalı üzerinden Hitler propagandası yapıp Yahudiler, Müslümanlar, eşcinseller ve solculara karşı nefreti körüklemek.

Kaynak: Sputnik

ABD’de ara seçimler için partilerin adaylarını belirlemesi kapsamında Cumhuriyetçi Parti’nin Missouri eyaletindeki Senato ve Temsilciler Meclisi için yarışacak adayları da netleşti. Bunlardan biri olan Steve West ise ‘Hitler’in haklı olduğunu’, hatta üyesi bulunduğu Cumhuriyetçi Parti’nin Yahudi entrikacılar tarafından yönetildiğini iddia ediyor.

Missouri Temsilciler Meclisi’nde Clay County bölgesine ait sandalye için Cumhuriyetçi Parti’nin aday yarışında üç rakibine 25 puan fark atarak seçilen West’in KCXL radyo istasyonunda pazartesi sabahı yaptığı program ile peruk ve takma sakal takarak ‘Jack Justice’ mahlasıyla yönettiği YouTube kanalı ve websitesi ise ırkçı, ayrımcı kışkırtmalardan geçilmiyor.

‘CAMİLER KKK MERKEZİ GİBİ’

23 Ocak 2017’deki radyo programında ”Tarihe geri dönüp bakarsak, Almanya’da olan bitenler, gerisinde kimler olduğu konusunda maalesef Hitler haklıydı” demiş olan West’in repertuvarında şunlar da var:

* Bugün bu ülkenin her şehrinde çok sayıda cami var. Bunların Ku Klux Klan (KKK) tapınaklarından veya Nazi partisi karargahlarından hiçbir farkı yok.

* Sinagoglar yurttaşları ırkı, etnisitesi ve dinine göre takip eden birimler tarafından soruşturulmalı.

‘YAHUDİLER SİZİN HAK MÜCADELENİZİ KULLANIYOR’

* Yahudiler, komünistler şunu yaptı: Siyahlar, Hispanikler ve LGBT ile ilişkilerini kullanıp bu grupları kendi….puları haline getirecek şekilde kullandı. Doğru söylüyorum, siyahsan ve komünistlerle birlikte mücadele vermekle meşgulsen aslında arka planda Yahudi komünistler vardır. Onlar tutuklanmaz, onlar sokağa çıkıp isyan etmez. Sen onların….pususundur. Onlar seninle omuz omuza mücadele etmez, seni kullanır.

* Eşcinsellik ve pedofili ayrılmaz şekilde birbiriyle bağlantılıdır.

* Yahudi entrikacılar, (kürtaj olmak isteyen kadınlara, hamile kadınlara, annelerle bebeklerine tıbbi destek sağlayan) Planned Parenthood Federation of America (Amerika Aile Planlaması Federasyonu) aracılığıyla bebek organlarını çalıp satıyor.

CUMHURİYETÇİ PARTİ: BİZİMLE İLGİSİ YOK

Cumhuriyetçi Parti’nin Missouri eyaleti örgütü, West’in aday seçilmesiyle birlikte söylediklerinin tekrar gündeme gelmesi üzerine ”Onun şoke edici ve rezil yorumları Missouri Cumhuriyetçi Parti’sinin ve aslında hiçbir doğru dürüst bireyin görüşlerini yansıtmıyor” dedi.

Açıklamada ”West’in iğrenç söylemi, ne Missouri Cumhuriyetçi Parti’sine ne de herhangi bir yere aittir. Tüm kalbimizle onun yorumları kınıyoruz” vurgusu yapıldı.

WEST’İN YALANLAMA ÇABASINI GAZETECİLER BOŞA ÇIKARDI

KCXL gazetecilerin sorularına yanıt vermeyi rededderken West Hitler hakkındaki sözlerinin önce ‘yalan haber’ olduğunu iddia etti. Ama gazeteciler tarihini verip kaydı ortaya koyunca bu kez de sözlerinin bağlamından koparıldığını savunan West ”Herkes eşit yaratılmıştır ama tüm ideolojiler eşit değildir, bilhassa İslam ve Yahudilik çok yanlış” diyerek şöyle devam etti:

‘KENDİNİ DİN GİBİ SUNAN SİYASİ HAREKET’

”İslam, kendini din gibi sunan siyasi bir hareket, ABD’de otokratik bir teokrasi kurmaya çalışıyor. Dolayısıyla devlet yardımları kesilmeli. Yahudiler de İsa’yı reddetmiş bir kabileden bugüne gelenler, Yahudilikle ilgili ideojilerle hemfikir olamam.”