#WeRemember fotoğrafları Auschwitz-Birkenau’da gösteriliyor

World Jewish Congress’in Holokost’un yıl dönümünde, Holokost kurbanlarını ve kurtulanlarını anmak, onları hatırlağımızı bir kez daha göstermek için düzenlediği #WeRemember kampanyası dahilinde yollanan 100 binlerce fotoğraf Auschwitz-Birkenau toplama kampında gösteriliyor.

Kampanyaya  200.000 kişi bireysel ya da grup halinde katılım gösterdi. Fotoğraflar, 100 milyon’un üzerinde insana ulaşmayı başardı. Katılımcıların arasında, Avrupa’dan İsrail’e kadar birçok ülkeden politikacı da yer aldı.

Avlaremoz da kampanyaya fotoğraflarıyla katılım göstermiş, sitesinde ve sosyal medyada duyurarak kampanyaya destek vermişti.

24, 25 ve 26 Ocak’ta üç gün boyunca fotoğraflar, yüz binlerce Yahudinin katledildiği Krematoryum-2’ye yakın bir noktada gösterilecek. Gösterim, World Jewish Congress’in Facebook sayfasından canlı izlenebilir.

Gösterim tarih ve saatleri şu şekilde:

24 Ocak: 08.00 – 12.00 EST / 14.00 – 18.00 CET

25 Ocak: 10.00 – 14.00 EST / 16.00 – 20.00 CET

26 Ocak: 12.00 – 16.00 EST / 18.00 – 22.00 CET

Bunları da beğenebilirsiniz...