Afedersin Antisemit Arşiv Haberler

Barbaros Şansal’a Twitter’dan Antisemit Mesajlar – Serdar Korucu

Sosyal medyadaki paylaşımları sonrası KKTC’den sınır dışı edilen Barbaros Şansal, Atatürk Havalimanı’nda saldırıya uğradı. Şansal ile ilgili Twitter’daki yorumlarda antisemit mesajlar da paylaşıldı.

01Yılbaşı tatili için bulunduğu KKTC’de sosyal medya hesabından yayınladığı görüntülerin ardından Barbaros Şansal önce gözaltına alındı, ardındansa İstanbul’a gönderildi. Polis gözetiminde uçaktan indirilen Şansal, apronda bekleyen bir grubun saldırısıyla karşılaştı.

Darp edilen Barbaros Şansal, daha sonra polis aracına bindirilerek oradan uzaklaştırıldı. Şansal’a sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinde de tepki sürerken, bunların arasında antisemit mesajlar da yer aldı.

02 03 04 05

2 comments on “Barbaros Şansal’a Twitter’dan Antisemit Mesajlar – Serdar Korucu

  1. […] who just might be the most hardworking Twitter users, “blamed” Sansal for being Jewish, while calling him names such as “stateless Jewish bastard”, “underbred Jew” and “the Jew who sells his own […]

  2. […] who just might be the most hardworking Twitter users, “blamed” Sansal for being Jewish, while calling him names such as “stateless Jewish bastard”, “underbred Jew” and “the Jew who sells his own […]

Comments are closed.